Bomboane “Raffaelo” reteta raw

Am incercat pentru prima data bomboanele “Raffaelo” acum o saptamana si de atunci prietenul meu nu se mai satura de ele. Evident, in versiunea raw! Reteta asta e una cu adevarat simpla pentru ca implica doar 2 ingrediente si astea foarte la indemana: curmalele si fulgi de nuca de cocos. Daca nu v-ati gandit inca la aceasta combinatie, atunci poate ar trebui sa incercati macar o data, gustul nu va va dezamagi! Reteta o puteti gasi pe site-ul Ligiei Pop.

Ingrediente:

  • 250 gr. curmale {inmuiate}
  • 250 gr. fulgi de nuca de cocos
  • 1/4 cana nuca de cocos tocata in prealabil
  • foarte putina apa {in cazul in care nu se amesteca bine}

Se blenduiesc toate ingredientele pana ce optinem un “aluat” cleios, lipicios, numai bun de creat bombonele ce vor fi ulterior date prin fulgi de nuca de cocos.

In reteta originala, Ligia a folosit doar cele doua ingrediente: curmalele si fulgi de nuca de cocos, insa eu m-am gandit sa incerc si cu nuca de cocos, fie macar si de curiozitate. Adevarul e ca gustul cel mai apropiat de bomboanele Raffaelo de pe piata este cel rezultat prin amestecul strict al celor doua ingrediente si nimic altceva. O bunatate de bomboane ce nu vor lipsi de pe masa de Paste!

Leave a Reply